Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
uuuuu rzadko się spotyka kogoś kto chciałby się uczyć :) :)
jest sporo tego w necie dla początkujących i zaawansowanych (gdzieś mam w pracy na kompie nawet dość pokaźny spis) nawet w PDF :) :) można znaleźć mnóstwo teorii w każdej, na mnie chyba największe wrażenie może dlatego, że lubię konkretne zastosowania teorii w praktyce zrobiło opracowanie którego raczej chyba w necie nie znajdziesz (ale nie sprawdzałem bo mam papierową wersję) zwie się to:
Geometria Fibonacciego - autor Paweł Danielewicz
aż musiałem przeszperać wszystkie regały :) :) bo zapomniałem gdzie to i jak to się nazywało - dawne dzieje ..bardzo dawne :) :)