Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pierwszy obraz interwał dzienny .. - wyjaśnienie dlaczego zakładałem rano maksymalny zjazd do 22 zł
link
drugi obraz interwał godzinowy : - fioletowe prostokąty dorysowane po to aby pokazać układ wolumenu w tych miejscach
link
do przemyśleń indywidualnych i własnych wniosków :) :)
a tu analiza dla pana Szlafmycy well Dandi bo to ta sama osoba ..:) :)
mamy trzeci test wsparcia dla interwału dziennego .. zielone kwadraciki pokazują to dokładnie potwierdza wskaźnik wolumenu na dole
link
zakładając jego przełamanie (czego ja osobiście nie obstawiam ale oczywiście mogę sie mylić :) :) ) zakres spadku minimalny to żółty kwadracik 19 - 18 zł , a zakres spadku optymalny to różowy kwadracik 13 - 12 zł
może kolega obstawiać :) :) :) link