~Gallileo

Naprawde rece opadają jak sie to czyta co ty wypisujesz... masz mi za zarzut to ze pisalem aby nie sprzedawac jak kurs byl po 50gr w sytuacji gdy po roku pozniej okazalo sie ze to byl dobry ruch i mozna sprzedac nawet po 1,40 albo rok poźniej odpowiedziec na skup po 1,53? przeciez to jest jakis kabaret...

Pisalem ze moze byc przymusowy wykup jak nie wezmiemy sprawy w swoje rece i uwazam ze bylby gdybysmy nie zaczeli dzialac, Na szczescie znalazlo sie kilka osob ktore myslalo podobnie i powstalo porozumienie. Zresztą to ze nie przymusowego wykupu nie znaczy ze go jeszcze nie bedzie. Moim zdaniem jest duza realna szansa ze taki bedzie za rok moze poltora z tym, że już nie po 50gr czy nawet 80gr jak moglo sie wydarzyc ale po minimum 2zł. I to jest efekt niczego innego jak naszych dzialan, a tym mi z tego robisz wyrzut?

Po co gdybac? Pewnie mozna siedziec i czekac na rozwoj wypadkow tak jak czekali na kilkadziesieciu spolkach i teraz placzą ze przymusowy wykup a cena za niska. Ja wole dmuchac na zimne, a swoje wypowiedzi zawsze argumentowalem i pisalem dlaczego tak uwazam. MOglbys mnie naazywac naganiaczem gdybym w tym samym czasie zachecal do kupna i sprzedawal, ja natomiast jestem jednym z tych ktorzy akurat wowczas kupili najwiecej wiec to ty mnie ciagle pomawiasz. W sasiednim watku nowy na mastersie napsial absurdalną i nieuzasadnioną opinię, że skup przez spolkę po 1,53 to oszustwo. Jako jawny samozwanczy obronca praworzadnosci na tym forum nie odniosles sie do tych slow chocby slowem i masz to w glebokim powazaniu, zamiast tego czepiasz sie mnie absurdalnie to uzasadniajac co pozwala mi sadzic ze Twoje opinie na moj temat to oderane od faktow i rzeczywistosci jedynie niezrozumiale jakies wycieczki osobiste. Jak ja cos napiszę to uzywajac swoich filozoficznych pałek piszesz ze to ze ja jak widzę to nie znaczy, że jest tak naprawdę, ale to co Ty uwazasz to prawda obajwiona to ze w twoich oczcah jestem naganiaczem to tak musi byc i basta.

Zwolnij mnie proszę z dalszego prowadzenia tej jalowej dyskusji bo ona zaczyna byc po prostu kuriozalna. To naprawde nie ma sensu

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.