~Groteska

Zawsze, kiedy widzę twój post mam dysonans, bo z jednej strony nie jest on warty tego, żeby klikać w klawisze, z drugiej nie mogę przeboleć, że coś takiego będzie konczyło wymianę zdań, którą prowadziłem tu z jednym z kolegów.
No ale nic, napiszę:

To, że dyskusja z tobą nie jest możliwa, bo jesteś kompletnym dyletantem, w dodatku zachowującym się jak bachor, nie oznacza, że stawiam jakieś warunki rozmowy - już któryś raz wchodzę w dyskusję z kimś na forum i zawsze, mimo zazwyczaj różnicy zdań, przebiega ona rzeczowo i myślę, że może być wartościowa dla kogoś, kto to przeczyta, A może nie - niech każdy to oceni sam.

Co do MDG - naprawdę, literki nie bolą - już w samym cytacie, który na swoje nieszczeście zamieściłeś jest wprost napisane, kiedy był prezesem tej spółki. To jest człowiek, który stowrzył i rozwinął tę firmę OD ZERA jako start-up i jest odpowiedzialny za jej ogromny sukces.
Jeśli winisz go za spadek kursu 8 LAT po jego odejściu z fotelu prezesa... naprawdę brak mi słów.

Apeluję po raz n-ty. MILCZ.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.