Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Czytając WASZE wpisy czuję się mocniejszy w tym co robię-a szczególnie w tym co chcę zrobić Chcę uczynić postępowania wzywających do sprzedaży akcji -chociaż minimum sprawiedliwszymi.Próby" ustalenia " mojego adresu w różny sposób[także na tym forum] uznaję jednoznacznie za bezprawne i składam na piśmie do rejestracji przez CBŚP. Znając historie ludzi związanych z KOPEXEM,których już nigdy nie usłyszycie-rozumiecie moje środki ostrożności.Trzeba wyciągać wnioski z historii- nawet w sprawach marginesowych.