adameczek133

Data wydania. Jest to najważniejszy temat, który interesuje wszystkich, i to jest to, o co najczęściej pytasz. Krótko mówiąc, nie jestem w stanie określić dokładnej daty wydania w tej chwili. Wspomniałem wcześniej o Q2 i byłoby tak, gdyby proces wydawania zakończył się wysłaniem najnowszej wersji BoE do Steam i kliknięciem Publikuj. Nie wiedziałem wtedy, teraz wiem, że rozwój samej gry jest 50% sukcesem, ponieważ muszą być wewnętrzne testy gry, tłumaczenia na języki (tak, przyjaciele z Chin, twój język też tam będzie , możesz być pewny), certyfikacja, więc teraz nikt nie jest w stanie określić, jak długo to wszystko potrwa. Najlepiej, jeśli nie podam żadnych nowych przybliżonych dat, mój zmysł przewidywania okazał się w tym przypadku zbyt słaby, ale mogę was zapewnić, że jesteśmy już bardzo blisko wydania. Nowe materiały Wkrótce powinien pojawić się zwiastun gry, który będzie promował grę. Zobaczysz zupełnie nowe rzeczy, których dotychczas nie opublikowałem. Ciężko nad tym pracuję i mam nadzieję, że Ci się spodoba, ponieważ czekam na Twoją opinię! Postęp W tym momencie udało mi się ukończyć podstawową rozgrywkę. Niektórzy z was, którzy śledzą forum na Steamie, już wiedzą, że postanowiłem zmodyfikować mechanikę gry. Chodzi głównie o sposób dostarczania surowców i usług do budynków. Po przeczytaniu wszystkich komentarzy i długiej dyskusji z niektórymi z was doszedłem do wniosku, że wykorzystam najlepsze cechy wszystkich tych mechanizmów w zależności od celu budynku. Na przykład policja będzie miała zasięg z gradientem skuteczności (strażnicy nadal będą krążyć po mieście i wchodzić w interakcje z bandytami), ale mieszkaniec domu będzie musiał samodzielnie ruszyć, aby odebrać jedzenie z Bazaru. Myślę, że takie rozwiązanie jest logiczne, najbardziej realistyczne i uniemożliwi uproszczenie mechaniki dla bezsensownego prowadzenia dostawców i ograniczenie gry do łączenia idealnych wzorców z Internetu. Myślę, że działa znacznie lepiej niż w grze prototypowej, jest spójna, przewidywalna i interesująca, ponieważ dobrze na nią wygląda. Z mniej ważnych rzeczy po raz setny poprawiłem tekstury krajobrazu i po raz setny poprawiłem roślinność w grze - w tej chwili jestem już zadowolony z efektu (zobaczysz to w przyczepie ). Następny devblog pojawi się wkrótce z powodu premiery przyczepy. Do zobaczenia później!
link
link

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.