Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Marek,przywróciłeś mi wiarę w człowieka myślącego na tej spółce bo już się bardzo martwiłem że zostałem kompletnie sam.Ja czekam na 0,7 i wchodzę za większy kapitał ale tylko pod odbicie bo strach zostawac tu na dłużej.Ogromny problem banków to nowe wytyczne odnośnie zabezpieczeń,którym będą mogły sprostać wyłącznie nieliczne o czym były artykuły tydzień temu .Ostatnie próby wzrostu przy znikomym obrocie są wystarczającym argumentem by trzymac się z daleka od tych poziomów. bo zjazd może mocno zaboleć.Praktycznie znikły szanse na inwestora o czym także były artykuły,także tu tylko szaleńcy biorą na podbitkach i zostają na dłużej.