~kabaret

Dnia 2019-06-06 o godz. 13:47 ~antypis napisał(a):
> Spojrz najpierw w raporty kwartalne z kazdego roku i zbadaj jak sie zachowuje kurs biorąc pod uwagę podstawowe wartości. Jak czytać raporty jest mnóstwo informacji w internecie. Wyciąganie wniosków z danych wykresów jest trochę zbyt pobieżnym tematem. Może spaść o 80%, może zostać na tym samym poziomie a może wystrzelić na 80% w górę teoretycznie. Ale ocena tego na podstawie tylko wykresow jest niemożliwa. Ja osobiscie uwazam, biorąc pod uwagę wyniki finansowe, koniunkture i rozwój tej firmy, ze kurs będzie oscylował w widelkach 35-45zl. Ale to tylko moja opinia i nie może być uważana za rekomendacje w myśl przepisów. Ja osobiście nabylem akcje tej firmy w atrakcyjnej cenie i raczej pozostanę jej akcjonariuszem na długi czas, przynajmniej do momentu zaprzestania wypłat dywidendy. Treść na dolki też trochę akcji dokupiłem.

Pisze to oszust z PEŁO albo tęczowy Jaśko z brudnym Kakaem zwolennik Acta2 i emerytury 70+???? hahahaha

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.