Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolego ubrany czy tez zastraszony...nie martw sie o open ..a jak masz zmartwienie co zrobic z akcjami...podpowiem ci-- sprzedaj i zapomnij..nawet polece ci spolke na ktorej w perspetywie zarobisz- playway...ja mam opena i nie puscilem ani jednej akcji..dla mnie moga przezucac dalej..nie puszczam ponizej 6 zl za akcje..i tyle w temacie..open moze sprzedawac swoje uslugi w dowolnych bankach...a o lecha banki sie nie martw..wszystkie banki nie upadna..a sam leszek jak pudzianowski-- tanio skóry nie sprzeda...