Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Użytkownicy forum powinni Ci podziękować za trafne interpretacje tego, co tu obserwujemy. Miałem tę przyjemność uczestniczyć w bańce z lutego i pomnożyć pieniądze o 120%, po czym je stracić prawie vo do grosza, został 1020 zł na pocieszenie, z 40 tys. Winda do góry, a potem w dół wraz z ucieczką. Bezcenna lekcja gry na giełdzie początkującego. Uratowałem początkowy kapitał po czym wycofałem się z GPW na dobre, przy czym otworzyłem konto w xtb i próbuje szczęścia na kontraktach i innych papierach wartościowych. Za pozostałe pieniądze uruchomiłem wakacyjny interes handlowy bez stresu. Makler73 uświadamia innych ludzi na forum o rzeczach OCZYWISTYCH. Z dystansu to widzę. A jak czytam posty ludzi co twierdzą że zakopali akcje Leszka na 2-3 lata i niby tylko przez przypadek zaglądają tu to żal mi ich sam tylko zerkam na to forum jak na niespełnione marzenie. Nieźle się wpakowali ci goście co trzymają te akcje. Pozdrawiam i życzę sukcesów w pomnażaniu kasy