Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
One More myślę, że czeka ostre wybicie. Ustawiłem, się groszówkami (2k - nie mam teraz więcej;/) na 0.71, 0.72 no i jak zwykle o 1 grosz się pomyliłem. Może jednak jeszcze spaść do 0.66-0.7, ale dodano online coop i zaraz pójdzie info, że gra się zwróciła, albo info o nowej grze i będzie w 2 dni 100%.
Minifund jesteś na giełdzie sporo czasu - ciekawi mnie twoje spojrzenie na CIG (niedługo wyczekiwany trailer snipera i E3 oraz premiera 3kw). Spółka ma trudności finansowe (duże straty, ale przed wydaniem gry to norma), będzie emisja pod marketing i na opłacenie pracowników (zatrudniają ich aby robić inną grę którą zabrali od wydawcy - przesunięcie premiery o rok, ale większy w przyszłości zysk). Spółka szła od początku roku w górę (pod snipera, teraz trochę spadła 0.94zł bo trolle mówiły, że gra nie wyjdzie). Same info o grze na E3 (był wystrzał 0.94 do 1.23zł). Mam kupione po 1.12 - myślę, że teraz jest mulernia pod info/trailer. Myślę, że wtedy będzie odpał ostry (co o tym myślisz?) Na forum CIG nie ma co pytać ludzi bo tam albo fanatycy albo trolle. Jest do tego opłacony troll - aby naganiać na kupno - ale jest tak to natarczywe i widoczne, że sprawia, że ludzie sprzedają (myślę, że jest to zamierzone).