Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
2 lata mija odkąd rzuciłem etat, bo w DT mi utrudniał sprawę albo praca na etacie albo Forex, a ja znam kilka osób co na AT zarabiają, choćby R. G. z Wrocławia,
na rynkach finansowych jestem od 2000 roku, wtedy to było hobby i gra na wróżenie z fusów chociaż wtedy AT oparta o stochastica rsi cz macd działała duzo lepiej niz w czasach algo.Teraz czytam rynki, charaktery rynków itd szukam ruchów grubasów i przyłączam sie do nich, jest tego duzo i w 5 h nie do ogarnięcia trzeba sie tego nauczyć zęby wiedzieć kiedy mamy do czynienia z ukryta sprzedażą i trzeba uciekać, kiedy mamy do czynienia z kampania zakupowa przez profesjonalistów itd itd, A Ty pisz swoje ze się nie da, AT to jest narzędzie dasz komuś kto nie umie machać cepem i sobie sam głowę rozbije bo cep potrafi oddać. Do tego by na rynku nie dać sie wykosić potrzeba jeszcze dobrego MM i trzymania się zasad