Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Każdy wchodząc w inwestycje powinien ja zaplanować. Gdybym tak jak Ty sprzedał przy 1.90 zrealizowalbym ok 70% zysk ale ja założyłem swój zysk na wyższym poziomie. Moja znajomość AT nie jest na tak wysokim poziomie abym widział ze będzie duży spadek. Nie wierze tez do końca ze na forum gdzie rozmawiają ze sobą obcy ludzie ktoś bezinteresownie mnie przed czymś ostrzeże. Dlatego tez opieram się na własnej wiedzy i trzymam przyjętych wcześniej założeń. Aktualnie jestem już na ponad 10% minusie ale to są akcje i jeśli ktoś inwestuje w taki instrument to godzi się na duże bujanie, jeśli nie to jest w niewłaściwym miejscu. U mnie nie nastąpiły zdarzenia pod które tu wszedłem, nie minął czas inwestycji ani nie zrealizowałem założonego zysku a zatem wciąż tu jestem i co bys nie napisał to będę póki nie wypełni się przynajmniej jeden cel.