Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiesz rafcyk, oni mieli podobny pakiet, gdy bodajże w marcu zrobili zjazd o 15-20% bez żadnego info. Te 2-3 grosze zjazdu to robią groszołapy na niskim obrocie, więc sam już nie wiem co o tym myśleć. Wiadome oczywiście, że kurs jest tak zaniżony, że łatwiej go podbić niż zbić, ale może być tak, że połączone info o braku inwestora i dalsze straty zawarte w bilansie za I Q 2018 może odbić się grubo na kursie. Taka jest moja opinia i to oczywiście najczarniejszy scenariusz z możliwych, w który ja osobiście nie do końca wierzę. Uważam, że jest duża szansa na inwestora, a takie info to będzie rakieta ;)