Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kiedyś, dawno, dawno temu jechałam pociagiem i wdałam się w rozmowę z bardzo ciekawym i mądrym człowiekiem.
Jedno zdanie które wypowiedział zmieniło nieco moje podejście do wielu spraw, a brzmiało ono " jak masz problem nie szukaj usprawiedliwień, szukaj rozwiazań" Podpowiem ze jakbyś trafił do szpitale ( czego nie życzę) możesz użyć komórki żeby mieć internet w komputerze. A w kwestii komputera mozna na takie okazje nabyć jakiś tani tablet żeby się nie bać utraty drogiej rzeczy jaką jest Mac link. Sadze że odnoszacy sukcesy inwestor może się wykosztować 350 PLN, nawet jakby w szpitalu mieli go ukraść. Zawsze też można dać stówkę pielegiarce żeby przechowała go w swojej zamykanej szafce.
Wciąż zachecam do publikowania na bankierze swoich prognoz dotyczcych indeksu jak i spólek. Ja na przykład mam bardzo mała wiedze na temat VSA, A Ty chyba całkiem porzadną, Chciałabym zobaczyć wykresy spólek aktualne ktore przepuszczone przez filtr VSA pokazują jak sie zachowa rynek, a po jakimś czasie czy sprawdziała się prognoza. Po prostu wrzustka z rysunkiem, opis że tak to teraz widzisz i cześć. Nawet nie musisz reagować na nieprzychylne niemerytoryczne komentarze, bo tak wytaca się swoją energię. Robić swoje i nie ogladać sie na innych i ich opinie. Allejuja i do przodu - jak mawia pewien dyrektor ;-)