~Poniedziałkowy

Kolego pt. "UWAGA", bądź tak dobry i nie przyswajaj sobie mojego postu, który notabene już kilku tutaj powieliło...
Tego co cytujesz, nie ujmujesz w cudzysłów, a to nadużycie. Ale kto się tym dzisiaj przejmuje?
Ja zadałem sobie trud jeden raz, żeby bez większego wysiłku wyłowić narzucające się, rażące sprzeczności w tym co pisze
Chodzik. Potem już po prostu przestałem się interesować tym, co pisze, uznając jego wpisy
ze bezużyteczne. Dwa razy wymieniłem się potem z nim spostrzeżeniami, ale tutaj - niestety - podobnie
bezsensownie było, ponieważ Chodzik w ogóle nie odniósł się do nich, lecz wszedł w polemikę
z samym sobą, oczekując, że wezmę w niej udział, na jego warunkach.
Nie uległem temu, bo sprowadziłby mnie do swojego poziomu i załatwił swoim doświadczeniem.
Zatem pozostał we własnym sosie, który go chwilami chyba mocno podtruwa - świadczyć o tym się zdają
emocjonalne wybuchy, pokrzykiwania na temat swoich kompetencji i wymachiwanie książką jego
autorstwa, której poza nim chyba nikt więcej nie widział.

Bardzo cenię sobie niektórych komentatorów na forum Bankiera, ale są to osoby, które spełniają
określone przeze mnie wysoko ich wartościujące kryteria.
Należą do nich umiejętność analizy technicznej, ale przede wszystkim fundamentalnej, umiejętność pisania ładnym
językiem, z klasą i z szacunkiem również dla swoich adwersarzy ( np. pisanie zaimków osobowych wielką literą...)
No i pewnego rodzaju równowaga emocjonalna, która pozwala przyznać się do pomyłki i zarazem nie skłania
do opluwania innych. I uwierzcie, że są tacy, chociaż tutaj ich nie spotkałem.
Dobrego wieczoru i nocy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.