~Magda

Firma solidna, prowadzona przez doświadczonych, pełnych pasji ludzi. Pan prezes to człowiek z ogromnym doświadczeniem w biznesie klasycznym a Souvre to w tam momencie firm, po 3 latach, jego największy sukces. Jestem w firmie 9 miesięcy i z pełną odpowiedzialnościa twierdze, iż była to najlepsza decyzja! Szczerze polecam każdemu, kto choć przez chwilę rozważa. Daj sobie szansę! Natomisat ważne jest to z kim się pracuje. Jedni mówią, że byli zapisani ale nie da się zarobić... inni, że korzystają tylko ci na górze, że piramida.... NIC BARDZIEJ MYLNEGO. Gwarantuję, że się da i jester tego chodzącym przykładem! Ale da się tylko wtedy gdy jest zaangażowanie, determinacja, wytrwałość! Ale przede wszystkim KOMPETENTNY LIDER! Lider, który nauczy, pokaże, bedzie wspierał...ja na takiego trafiłam i takim staram się być dla mojego zespołu. Zapytajcie osobę, która Was zaprosiła na spotkanie jak bardzo ona a się angażuje i co jest Wam w stanie zaoferować.... wyników nie robią Ci, którzy zostali zarejestrowani przez osoby, które nie były gotowe na wykonanie pracy, i uważam, że to jest powód tych wszystkich porażek i ogólnie panującego hejtu w strone networku. Firma Souvre daje ogromne możliwości rozwoju! Przyjmuje do społeczności ambitnych, chcących coś osiągnąć w życiu ludzi! Sukces to nie Jaguar, sukces to zespół który tworzę i osobisty rozwój!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.