Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-05-08 o godz. 19:16 inwestujemypl napisał(a):
> Adres podany powyzej jest jakby coś tez dla Ciebie Ghost .
> Pozdrawiam ,
gdyby wszystkie wątki były na takim poziomie nie trzeba by było sie wymieniać adresami prywatnymi .. przynajmniej więcej osób by skorzystało poznając rożne spojrzenia techniczne na rynek .. ale jest jak jest trafi sie taki japan jak na TBL i po dyskusji merytorycznej :) :) .. zapisałem w kontaktach jak by coś ..:) u mnie nadal na dziennym jest to chorągiewka wybicie ponad 11,70 ja zaneguje ..weszli w nią z góry wiec wedle schematów wyjść powinni dołem trzymam sie swojej wersji nadal do momentu zanegowania ..wolumen za mały na razie aby potwierdzić chęć wybicia w gorę