emeryt_giełdowy

profesjonalny analityk rynków finansowych.
link
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Piotr-Kuczynski-rozstaje-sie-z-Xelionem-7660513.html
Wściekłem się, gdy usłyszałem z ust Pawła Borysa na spotkaniu WallStreet22 organizowanym przez Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych (SII) tekst skierowany do pokolenia 30-40+, że ma mentalność socjalistyczną (młodzież wysłuchała, dalej trawi i milczy).
Tak bardzo się wściekłem, że moja noga nigdy nie stanie na tym spotkaniu do czasu, gdy szefem Państwowego Funduszu Rozwoju (PFR) będzie Paweł Borys, który raczył tak potraktować młodych inwestorów.
Chętnie spotkam się z niezależnym profesjonalnym analitykiem rynków finansowych … wymienię parę słów, powiem jak doszło do tego, że K. Kolany może prowadzić własny longterm program - Prywatnego Kapitału Emerytalnego (PKE)
https://www.bankier.pl/forum/temat_ppk-vs-ikze-w-formie-rachunku-maklerskiego-vs-ike-vs-fizan-vs-pke,30836987.html 
oraz pisać w Pulsie Biznesu jak wygląda system emerytalny (b……… emerytalny) po 20 latach jego „reformowania”, kto z tego korzysta i dlaczego przedsiębiorcy chcą się wymiksować z PPK stosując wariant PPE.

Pozdrawiam

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.