Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie rozumiem skąd te minusy u mnie. Kupować po prawo bo zaraz wejdzie 5 mln. Nowych akcji do obiegu po taniosci. Przepraszam ale totalnie nie rozumiem dlaczego oni tak zrobili. To rozwadnianie kapitału akcjonariuszy!!! Po tej cudownej co dla niektórych informacji dodruku akcji kurs poszedł na łep. Tylko patrzeć jak niebawem na 30 gr będzie stało kilkaset tysięcy akcji na sprzedaż wystawianych przez akcjonariuszy którzy chcą odzyskać swoją kasę. Może ktoś coś powie mądrego? Ja jestem załamany. Bardzo proszę kupujcie po prawej.