Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Co ty pier.... raport na 30 nie został przesunięty już dawno tylko 19.04 to zaledwie kilka dni temu .Wyniki kadra zna już od 3 miesięcy to po co mieli by przesuwać o 5 dni. Jak nie potrafisz pomyśleć to Ci podpowiem są dwa wyjścia: 1 wyniki będą dobre i muszą jeszcze trochę dobrać bo jest tanio. 2 wyniki będą złe i muszą wywalić to co zostało. Opcję wybierz sobie sam- Ja nie powiem Ci jakie wyniki bo nie jestem prezesem ale chodzi o to że taki leszcz jak ty czy ja nie ma szans na takiej prywatnej spółce kupić odpowiednio bo jest zawsze 4 miesiące w plecy.Ci co mieli kupić lub sprzedać dawno to zrobili a my jesteśmy dla nich tylko dawcami kapitału i można na nas zarabiać w nieskończoność.Jeden przyjdzie trochę straci i odejdzie.Potem znowu się coś ogłosi następni znowu się napalą i kupią potem znowu trochę stracą i znowu odejdą a te same osoby które znają wiadomości na bieżąco ciągle od lat zarabiają i to nie mało . Zaraz jeszcze swoje wrzuci jak od kilku lat maxymuss:)