~Bajkopisarz

A zatem Panowie :-) wyśmiany odszedłem z forum ale moja prognoza się sprawdziła doszliśmy z grubsza w okolice 9zl plus i spadek :-) ..... jeśli chodzi o dzisiejsze spadki i zreszta nie tylko dzisiejsze ale ostatnie w ogóle to nie ma dużego obrotu..... tym razem duży grubasek chce na dobre wystraszyć słabszych żeby pozbyli się akcji ..... i tak jak mówiłem ze grubszy zrobi dystrybucje przy 9zl plus tak teraz uważam ze jest to tylko strasznie ..... oczywiście nie jestem tym razem w stanie przewidzieć zakresu spadku nie rym razem ...... ale jedno jest pewne nie dajcie sobie odebrać akcji ..... to są bardzo niskie poziomy i nawet jeśli wrócimy poniżej 7zl to przyjdą czasy na 20zl ....... i jeszcze jedno jak już nastąpi kolejna podbitka to to już nie będzie podbitka z korekta jak te z ostatnich kilku lat teraz już będzie rosło. Pozdrawiam i czekamy:-)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.