Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wymyślasz historyjki dla głupich Jasiów, niestety ja nie dam się na to nabrać. Obyś nie kupił na górce,a co będzie w maju,tego nie wie nikt,nawet ty)))) Niemniej jednak,podziwiam za wiedzę,z pogranicza jasnowidzenia,sam chciałbym już tam być,bo jak pisałem lubię kwiatki,ale w maju...))) Generalnie zasada jest taka,że od maja do października jest okres posuchy na tym podwórku,żniwa tu są wczesne,trzeba sianu dać czas.. )) Spółki z potencjałem,kaman... Petrol,Elektrim,Skotan,Hawe Gant...??? Polska potencjałem stoi, normalnie,strach się bać,taka to potęga potencjału,potencjał do potęgi?? Nie żebyśmy byli głupi, indywidualnie jesteśmy jak nasi starsi bracia w wierze, inteligentni,nawet za bardzo,ale problem jest taki,że każdy woli dla siebie,a jak już pracujemy dla kogoś,to są to zazwyczaj obce nacje Na open zrobisz to samo co zawsze, jeśli będzie wyżej niż kupiłeś,zrealizujesz zysk i polecisz na inny kwiatek Gdybyś wcześniej robił tak samo na Groclinie,nie byłoby tyle pretensji. Ale tyle kosztowała nauka. Każdy zalicza wpadki, uczeń bez dwójki to jak żołnierz bez karabinu,więc nie ma o co kopię kruszyć... Ważne by się uczyć na błędach,najlepiej cudzych. Niech żyje bal....