~nie

Dnia 2019-04-07 o godz. 12:55 ~Wiem napisał(a):
> Myślisz, że im większy elaborat wypocisz z siebie, to szybciej zejdziesz z haka?
> To tak nie działa, tu jest Fluid - tu się nic nie robi poza zadłużaniem, generowaniem straty i kłamaniem.
> I pisaniem listów intencyjnych :)
> Nie widzisz, ze labryga płynie wartkim strumieniem z nieszczelnych rur a metan zasnuł wszystko zielonkawą mgiełką?
> 30 groszy i dwa fixy.

płaczę nie mam powodu ,swoje zarobiłem i czekam na rozwój sytuacji ,
wierzę że w końcu Prezes będzie górą ,a wy cobyście nie zrobili to pójdziecie z podkulonymi ogonami ,
w siną dal.
Czy warto dać się zeszmacić ,odpowiedz sobie przed lustrem patrząc w nie.
Kieruj się swym rozumem nie myszowatego zaklamańca .
Jest szansa zarobić ty tego nie firmujesz i nie zagwarantujesz kasy w przypadku skoku akcji w górę i nie kupując ich
bo ktoś się posłucha ciebie i twego szefa myszowatego ,zwrócicie pieniądze różnicę.
Do jutra ,piękna pogoda szkoda czasu na słowne nic nie wnoszące przepychanki przez was.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.