Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Zaobserwowałem takie coś w jednym z wątków ,zebrałem po skrócie co było, podchodzi mi to pod tą spekulację ale czy tak było to nie wiem, to moje przypuszczenia z obserwacji.
Kurs 22.03 startuje.
Pojawia sie dziwny wątek 24.03 odnośnie najdrobniejszych szczegółów spółki
Sircharles pisze ze 2 lata przygląda się spółce, rozpisał sie na setki wierszy. Informuje o najdrobniejszych szczegółach w spółce, jak pracują na frameworkiem,jak go testowali, po ile w hurcie są gry, jakie mechanizmy wykorzystują, jak tworzą promocje itp, dosłownie najdrobniejsze szczegóły zna.
Pojawiają się pytania co jest powodem jego objawienia i znajomości takich rzeczy, oczywiście zostają pominięte , przemilczane.
2 lata obserwuje a na forum bankiera aktywuje się z takim wielkim wpisem dosłownie na 1 dzień w trakcie pompy, potem znika .
https://www.bankier.pl/forum/temat_historia-qubicgames-kompedium-dla-nowych,31494039.html.
Zaczyna się euforia , ludzie szaleją biorą akcje jak leci.
Za kilka dni pojawia się info o zejściu akcjonariusza poniżej progu 5% (transakcja poza rynkiem mały pakiet dla prezesa ). Bedąc poniżej progu akcjonariusz nie musi już informować ,może sprzedawać resztę w rynek.
Gdzie jest sircharles człowiek monitorujący spółkę 2 lata , postanowił tak się rozpisać i podzielić akurat w trakcie pompki i wyjścia akcjonariusza z resztą osób na forum bankiera? wzruszające
Kim jest sir charles, czy to on jest tym poniżej progu??
Dla mnie to obecnie spekulacyjna pompka, jak będą wyniki zaczną się prawdziwe wzrosty.
A jakie będą wyniki to nie wiem, liczę na pozytywne. Dopóki nie będzie raportu na forum można gdybąć za i przeciw.
Osobiście chciałbym żeby spółka odniosła sukces w tym roku co przełoży się na stabilny wzrost i zarobek.
Wpisy forumowe mnie nie ruszają naganiaczy na spadki i wzrosty, mnie interesują raporty i efekty ,obecnie widzę spekulacje ale nikt nie musi się ze mną zgadzać to moje spostrzeżenia.
Pozdro i sukcesów życzę oby wreszcie coś się wykluło z tej spółki .