Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Fajnie napisałeś. Tylko widzisz to nie pycha jest ( są i tacy co nazywają mnie bufonem). To przemyślane działanie i styl.
To ma was przede wszystkim zniechęcić do mnie i do moich analiz. Wierz mi, wcale nie jestem zainteresowany tym, aby na GPW
nagle powstała grupa dobrze znająca analizę techniczną. Po co mi to, niby do czego ?
To ja mam zarabiać kasę, a wy macie mi tą kasę dostarczać. Jeśli jednak znajdzie się ktoś komu znudzi się dostarczanie kasy
i dojdzie do wniosku, że dość już tego wykorzystywania amatorów przez chodzika księżycowego i zechce mu się opuścić to
towarzystwo wzajemnej adoracji i pocieszania i stanie z boku, nawet w rozkroku i pomyśli.
To dojdzie do wniosku, że w tym co pisze, jest jednak coś czym warto się zainteresować.
ck