Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-04-02 o godz. 22:07 ~marek napisał(a):
> Tylko spokój może nas uratować, tylko spokojnie,na początek proponuje nie słuchać wypowiedzi
> tzw maklera 73 to jest młody człowiek któremu raz czy dwa się udało sprzedać na górce i kupić na
> dołku i uważa że pozjadał wszystkie rozumy a tak na prawdę nie ma honoru i co dziennie zmienia zdanie(to nie męskie)on zawsze wygrywa a tak naprawdę wygrywa kilka stówek jeśli mu się uda bo ma 10.000 akcji,może zaprzeczycie ale skąd wiecie że to nie prawda(chwila przemyślenia)a teraz pomyślmy o sobie,każdy z nas oczekuje wzrostów, po to tu jesteśmy,ja uważam że są tu duże pieniądze tylko trzeba trochę cierpliwości,wiem że trudno patrzeć jak ktoś kupuje, sprzedaje i może zarabia,tylko może,trzymajmy się jednego,jedziemy powoli w górę z korektami ale w górę,mam nadziej,że zastanowicie się zanim podejmiecie jakąś decyzje.Powodzenia i bez nerwowych ruchów.
Marek dokładnie TAK -:)
Zdrowe podejście do tematu.
Nie ma co się stresować i wykonywać nerwowe ruchy.
Obecnie kurs spółki szoruje pod dnie-niestety-jednak ten stan nie będzie trwał w nieskończoność.
To tak jakby KGHM czy CDR miał non-stop kurs w przedziale 5-10 zł. Pomyślcie.
To musi nie może, ale musi wybić mocno do góry. Później jedynie co się zmienia to rosnąca wartość Holdingu i innych spółek LC bo jak to będzie rosło to analogicznie inne również!
Wiele osób pisze o kursie 4-10 zł. Ja tylko dodam dlaczego skupiacie się na takich poziomach?
Przecież tu kurs w najlepszym prosperity chodził ponad 70 zł!
Pozostawiam pod rozwagę.
Pozdrawiam Wszystkich mądrych inwestorów-:)