Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Owszem, kiedyś tak było i miałem na stałe włączony roaming bo inaczej miał bym głuchy telefon.
Po jakimś czasie stwierdzili że mają już swój zasięg i Plusa wyłączyli.Pozostali operatorzy w pierwszej kolejności obsługują swoich klientów, więc przy większym ruchu w ich sieciach z kartą Play nigdzie się nie dodzwonię i do mnie też nikt się nie dodzwoni.
O internecie już nawet nie wspominam bo nawet jak działał to na nadajnikach konkurencji strony otwierały się z prędkością telegazety.
Wiadomo że swoi byli priorytetem w sieci a Play tylko resztki internetu dostawał i jeszcze sam ograniczał prędkość żeby nie było za drogo.
Odkąd przeniosłem się do konkurencji, wszystko działa idealnie i nigdy nie wrócę do Play. Tyle w temacie...