pan_maciej_z_krakowa

Dnia 2019-03-28 o godz. 15:09 ~vic napisał(a):
> Nie wiem co to te twoje STW, ale jak można się opierac tutaj na analizie jak wiadomo kto rysuje ? Wiadomo ile spólka jest warta fundamentalnie i wiadomo, że nigdy nawet nie zbliży sie do tej wyceny. Na dodatek przy takich obrotach to wiarygodność analizy jest mocno wątpliwa. na dodatek nikt nie zna planów pana K .

STW - Średnioterminowy Trend Wzrostowy i jak widać można się opierać na AT identyfikując momenty zmiany trendów.
Uważasz, ze to głupie? Masz prawo tak uważać tak ja mam prawo używać metody opartej na AT.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.