Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
siedzę troszkę w nieco dziwnej PGO .. ktoś mocno sie wysypuje ale drugi cierpliwy siedzi sobie z workami i zbiera .. kto wygra ..? nie wiem ale dało parę bardzo pozytywnych sygnałów na volumenie (to mój konik bo trudno go oszukać) siedzi na wsparciu zbite niemiłosiernie
w ALI troszkę mocniej brane 3 - 4 sesje temu ..też siedzi na wsparciu i dało słabiutki sygnał na volumenie ale tu nie wiem czy mnie nie ugotują ..zobaczymy :)
MDG przekreśliłem na razie z gry - myślę że KTOŚ DUŻY rozgrywa tam swoja gre i nie bardzo rozumiem "co autor ma na myśli"
obserwuje na bieżąco IST ale tu tylko pod kątem DT z paluszkiem na enterze
to tak z grubsza ..