Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolego tak sie sklada , ze zapoczatkowal ta falę moj znajomy na 0.11 puscil czesc akcji cos kolo 200 tys..potrzebowal na getina i ja pozniej na 0.10 tez cos kolo tego i patrzylismy ze ten popyt sie nie odbudowal,, Ramzes nie jest sztuka zebym ten papier ja ciagal, niech tomalkiewicz sie w koncu wezmie za robote, sam widzisz jak to położy l,popyt wyparowal i nie ma kupujacych ..lekkie podbitki i zenia powoli i tak w miesiacu olka ozeni ulicy resztke tej podprogowki co jej zostawili za slupa, zobacz jaka jest podaż? Akcje stoja i nikt ich nie chce, to jest dla nas slabe, ktos w koncu nie wytrzyma i pusci pkc..pomysl gdzie kurs bedzie, nie podniosa go juz, nie ma prądu, ale moze sytuacja sie zmieni po walnym..to juz jest ruletka, nie podoba mi sie to co robi tomalkiewicz, czyli bestpeny- wiadomo ze to lipa, pisalismy o tym wczesniej, kupno akcji na szwajacarie i doszlo do tego mieszkanko, nie powiem bo nawet niezle, ale co to za info dla nas??