Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
powiem prawdę obie spółki obserwowałem i VISTAL i MSW ale akcji tych spółek niestety nie mam, piszę niestety bo żaluje że nie kupiłem ich jak miałem wolne środki, vistal próbowałem ale kurs mi odjechał a z mostostali miałem tylko zabrze i też zrobiłem duży błąd oddając je po 41 gr z blisko 100% zarobkiem. Wydaje mi sie że wszystkie trzy mimo dużych wzrostów pójdą jeszcze mocno do góry - według mnie najwyzej pójdzie vistal ale może mieć korektę... ja niestety ostatnio mocno wszedłem w mdg i elbudowę i nie potrzebnie zamrażając kapitał. Według moich myśli tak zabrze, warszawa jak i nawet mały płock są bardzo tanie i mozna na nich zarobic, ja niestety jestem cienkim golcem z kapitałem. pozdrawiam