~mrkuchar

W przypadku Bosia mamy dane finansowe na tacy - obowiązek raportowania.
Analiza techniczna imć Chodzika przedstawiana tutaj wielokrotnie jest dostępna.
Spostrzeżenia ze strony klienta banku również - każdy zainteresowany może podzielić się swoimi spostrzeżeniami jeśli takowe ma.

Z poziomu klienta obserwuję ten bank od kilkunastu lat - tak przy okazji, w jednym z oddziałów wojewódzkich. Widziałem radość hossy kredytowej lat 2000, widziałem jak ten bank rozrósł się wtedy jeśli chodzi o pracowników i dyrektorów.
Widziałem próżnię jaka potem nastała przy tym samym zatrudnieniu. Widziałem pracowników przechodzących do konkurencji.
Widziałem chaos i niepewność załogi podczas ostatnich zmian w banku, zmian oddziałów, restrukturyzacji zatrudnienia.
Dzisiaj widzę profesjonalizm, pracownicy pilnują się, dbają o swoje stanowisko pracy, jakość obsługi lepsza niż np. w Millenium. Dzwonią wreszcie do swoich klientów z propozycjami kredytowymi.
Tak więc czas na zmianę w wynikach za 4kw./2018 i 1kw./2019. Czy ją dostrzeżemy? Myślę, że z opóźnieniem ale tak - to powinno być widoczne.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.