Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-03-09 o godz. 15:25 ~Malcolm napisał(a):
> Dnia 2019-03-09 o godz. 10:44 ~gr napisał(a):
> > gdyby kurs zszedl do 7.2-7.5gr wtedy utworzona zostalaby pelna formacja pod wybicie okolo 100% lub kilkunasto miesieczna hosse,wyniki za 4 kw.prawdopodobnie nie beda odbiegac od pozostalych kwartalow,mozliwa wieksza korekta na rynkach calego swiata...wyniki ktore rusza kurs to te z 2019 a nie 2018 r...nalezaloby zaczekac z wejsciem do wiosny i ominac prawdopodobna korekte -czy bedzie inaczej ....
>
> W pierwszym impulsie chciałem Cię zgłosić do moderatora za wielokrotne naruszenia, ale przeczytałem, że to jakaś formacja - co to za formacja - odwrócony , revealed? Trochę mnie jeden Frość zainteresował analizą techniczną i chętnie przedyskutuję z Tobą ten case. Wsparcie z Pizzy i kosmiczne odbicie. Głupi jestem, rzadko korzystam z celujących analiz, ale teraz czekam na ten DOL - to po czesku kopalnia - nigdy więcej węgla - przejechałem się na minus 1,7 % ! Chyba, że na - no wiesz....
> Pozdrawiam.
prawdopodobnie rynki sa u szczytow jesli ktores tego nie zdarzyly zrobic to znaczy ze w niektorych gospodarkach jest nie halo,jesli jestes poczatkujacym to wylapywanie rodzynkow w czasie bessy moze zle sie skonczyc-mozesz to zglosic do moderatora--Pozdrawiam.