Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem, co takiego jest niepokojącego w tych sprawozdaniach finansowych, bo też je czytałem. Moim skromnym zdaniem ta spółka jest wyraźnie przeceniona od 2 lat, bo mimo wyników finansowych poprawiających się kwartał po kwartale, wzrostowi przychodów i zysków, stałego wzrostu dywidendy, C/Z na poziomie 10, kurs jest jaki jest. Podtrzymuję swoją prognozę, ktorą już gdzies wyrazłem, a więc spadku do poziomu oporu na ok. 220-230 zł i mocnego wzrostu, co powinno się zbiec z publikacją raportu. Nie naganiam - mam bardzo mały pakiet, ale zamierzam dokupić za 230. Odezwę się za jakiś czas i zobaczymy, czy miałem rację.