~aleks

Wiem, że to wątek o ferro a nie polityczny ale jeszcze tytułem wytłumaczenia.

Nie jestem żadnym poplecznikiem PO czy im podobnych hybryd. Uważam, że rządy PO były fatalnym okresem dla Polski, żeby nie powiedzieć katastrofą, ale po PIS spodziewałem się czegoś więcej niż kupowania sobie stołków kosztem rozwoju i przyszłości Państwa Polskiego.

Polska jest krajem na dorobku i musimy inwestować ogromne pieniądze w przemysł, wysokie technologie, robotyke, kształcenie inżynierów, żeby w Europie być równorzędnym partnerem a nie pariasem.

Biedę leczy się łatwo dostępną i godnie płatną pracą a nie socjalem. Socjal prowadzi tylko do patologii. Niestety taka jest prawda i nic tego nie zmieni.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.