Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
a'propos F! to fak jestem fanem tego rodzaju sportu, miałem niewatpliwa przyjemność uczestniczyć osobiście kilkukrotnie na GP, zaczalem jeszcze jak kubica jezdzil razem z zazdrosnym wnukiem ssmana w bmw sauber. jeśli chodzi o akcje cognor, szerzej wogule uczestnictwo w szulerni jak się odbywa na gpw to nie jestem typem leszcza zadowalającego się, jak to pięknie ujales "byle jakim zarobkiem", jeśli chciało ci się odpisac zalaczajac mój post to powinieneś mieć więcej wiedzy o osobie o której piszesz kolego, nigdy nikogo nie zgniotłem, ugniotle lub nawet nie mialem zamiaru nikogo w ten sposób potraktować, no chyba ze ktoś sam siebie gniecie, ktoś typu cog, jest taki jegomość na forum, on i jemu podobni harakteryzuja się tzw Kononowiczostwem. jaks czas temu był na youtube popularny jegomość Kononowicz, on negowal wszystko: niczego nie będzie,nic się nie oplaci, wszystko be itp. nie szanuje osob które same siebie nie szanują, poczytaj moje posty kolego sympatyczny umieszczane od 3Q 2017 roku (od tego czasu pisze tylko i wyłącznie jako kes) a powinieneś wyrobić sobie inne niż obecne zdanie na mój temat. Swoje warranty wiem kiedy (przy jakiej wartości akcji) będę konwertowal, nie spodziewaj się oczywiście ze cie o tym poinformuje, co więcej nie powiem ci kiedy (przy jakiej cenie na rynku będę sprzedawal swoje obecne akcje lub te z konwersji), każdy leszcz czy rekin sam musi zdecydować czy to już czy jeszcze nie. a już całkowicie na koniec, leszcz czy nie leszcz po nacisnieciu enter na swojej zlanej kawa klawiaturze nie może mieć pretencji o kiepski kurs w tym przypadku do przemka czy krzyska odnośnie CH, masz glowe i … to kombinuj, jest wielu na forum którzy o swój nieszczęśliwy los maja pretensje to innych, sami z przekrwionymi oczami siedza przed monitorem i modla się do jahwe, nie wiadomo oco, do takich nieszczesnikow nie mam szacunku i słowem ich ...