Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
mua
Ja się czaje na JJB? A skąd taki pomysł? Powiedziałem, że po Kursku nie ruszam dopóki fundamentalnie się tam coś nie zmieni, a przede wszystkim poprawi kultura biznesowa o której pisałem tam miesiące temu. Znam tę spółkę dość dobrze, rozmawiałem z devem na targach itd, to nie jest głupi zespół, ale zarządzany przez rodzinny klan, który ze spółki zrobił swoją emeryturę.
Najbardziej mnie z tego bawi po co ty mnie próbujesz przekonać na CFG tak jakbym nic o nim nie wiedział.