Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Waszym problemem jest to że patrzycie co jest teraz a nie w przyszłości.Tam gdzie ja jestem tam się nie traci dalsze wzrosty przed nami do 150 możemy dobić oczywiście korekty mogą być aczkolwiek krótkie bo wyniki za 1 KW będą wysokie cena gazu z 140 na 80 a przypomnę że w tamtym roku dochodziło o tym czasie do 200 a ceny nawozów także wysokie.Puławy to perłą polskiej chemii pisałem o tym już. Pss kolejna dobra spółka to ELB ja mam średnio tam po 37 zł a jak odliczyć dvd to 34 zł bo zrolowalen pewną ilość akcji by nie płacić podatku wy macie okazję kupić taniej aczkolwiek to każdego indywidualna decyzja. życzę spokoju i fajnych dvd.