~Bajkopisarz

Czyli ktoś kupował kupował po 6.40zł do 7.10zl nakupował wzrosło do 8.50zł i mniej więcej plus minus na tym poziomie sprzedaje utrzymując kurs, I teraz mamy dwa scenariusze.... albo za chwilę sprzeda jeszcze kilkaset akcji w ciągu tygodnia dwóch i wtedy już nikt nie będzie trzymał kursu dlatego spadnie znowu ponizej 7zł albo gracz zrobi podbitkę na 9-10zl żeby robić dystrybucję na wyższych poziomach.... oczywiście lepszy raport roczny mu w tym pomoże..... najlepiej jak zrobi podbitkę na wyższy poziom przed raportem żeby po publikacji raportu "leszcze" rzuciły się na super akcje:-)
Myślę że czytający nie dadzą się na to złapać i spokojnie poczekają aż kurs znowu spadnie do poziomów poniżej 7zł choć mam obawy czy tu nie będzie poniżej 6zł,
Jednocześnie podało mi się zlecenie 100k akcji po 20zł albo po 22zł już nie pamiętam .... to tak ładnie pokazywało "ulicy" że kurs musi rosnąc do tych poziomów skoro duza porcja akcji czeka własnie po tej cenie, na szczęscie już to zlecenie znikneło i myślę że ten pakiet już został sprzedany po aktualnym kursie :-)
Taki mamy scenariusz gry na najbliższy miesiąc, nie dajcie się "ustrzelić"

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.