~AAJJ

Nie wiem dlaczego uważasz, że kolega wyżej jest bardziej wiarygodnym źródłem od opublikowanego raportu okresowego, dlatego poprzestanę na informacjach tam zawartych. A z raportu wynika, że:
"Głównym produktem spółki jest gra Edengrad"

"Aktualnie Spółka prowadzi przygotowania do wznowienia prac nad aktualizacją do Edengradu pod nazwą kodową Your own Wasteland – zarówno w zakresie poszukiwania źródeł finansowania tych prac, jak i przygotowania zespołu roboczego."

Po czym czytamy, że:

"Spółka przygotowuje się do ewentualnego wznowienia prac nad aktualizacją do Edengradu o nazwie Kodowej Your own Wasteland."

I mam odpowiedz czy coś się dzieje w spółce, czy coś jest planowane, a także czy coś się zmienia na naszej bananowej giełdzie, która dostarcza nam tyle radości z obserwacji takich wałków i wałeczków.

No i zostało nam jeszcze drugie kuriozum "Zarząd Spółki oceni popularność gry (The Minglers) i na tej podstawie podejmie decyzję co do dalszych prac nad wprowadzeniem do niej mikropłatności." Postaram się pomóc zarządowi w ocenie popularności, ANALIZĘ CZAS ZACZĄĆ: gra ma średnia ocen 2,7 (25 opinii wskazujących na niegrywalność produktu przez liczne błędy) oraz została pobrana ponad 100 razy (niestety nie wiadomo ile z tej setki to akcjonariusze). Kończąc analizę, może być ciężko nakłonić kogoś do mikropłatności. Drogi zarządzie za analizę pieniędzy nie chcę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.