yhm

Patch jednak rozczarował, nie wprowadza nic specjalnie ciekawego, poprawki tablicy, która i tak była nudna i przewidywalna. A to modowanie jest strasznie uproszczone, gracze nawet nie będą mogli sobie nowej zawartości wprowadzić, czy tworzyć własnych map. Podejrzewam, że raczej nie będzie dużego zainteresowania wokół modowania.

Cóż, niech poprawią co tam zostało jeszcze do poprawienia, wydać to na Switch, sprzedawać na promocjach -60% (lub więcej), a następnie zapomnieć. To jest ten moment, gdzie przestałem wierzyć w PD - chyba że jakieś przyszłe aktualizacje mnie jeszcze zaskoczą. Choć mam wątpliwości, że takowe się pojawią...

Patch chyba najbardziej zainteresował osoby z 4k oraz użytkowników bankiera.

Od tego momentu patrzę już tylko i wyłącznie na CFG z perspektywy nowego otwarcia, a PD traktuję jako obciążenie księgowe, ewentualnie przychody pozwalające na funkcjonowanie firmy (przesadziłem?).

mua - bez obaw, akcji nie wywalam, sprzedam Ci na górce, jak będziesz pisał, że "jutro kolejne szczyty, dobieram!".

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.