~Minifund

oko nie wk. Mnie sam tu jestem najbardziej ubrany że wszystkich. Kto mógł przewidzieć że dzieciaki się obraża i rzuca zobowiązania? Ze wtedy Rockbridge wyjdzie? Damy radę bo PLW będzie kuratorem CFG ale wszystkim nam się tu renta należy albo darmowe gry grupy do końca życia...Gdyby nie osoba Kostka już bym wychodzil...tak to wytrzymam...ale mówię takich nerwów jak tu to nie zjadłem nigdzie. Zobacz na ULT jakie piękne infa....a u nas? Zawsze bryndza z nyndza...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.