Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-02-05 o godz. 15:36 ~Stary_inwestor napisał(a):
> Pisałem że będzie 10zł... Teraz jeszcze Ultimate...
Ale dynamika wzrostu (tego ruchu) słabnie.. podaż się wstrzymała, obrót taki sobie a oscylatory nie bardzo potwierdzają chęci na dalszą jazdę.
Spokojnie poczekajmy na jakiś napływ gotóweczki -):
A ULG broni po raz kolejny wsparcia na 15,54 - 15,70, I jak to utrzyma to będzie w miarę bezpieczny do brania drożej.
Autor: palestrina
Re: Jest 10 zł
ja ta 100 wziąłem :) - jednkaze zauważam że fund juz chyba wysypal wszystko co miał, teraz weiele zalezy od nas:)
Palestrina - Weź coś cięższego do ręki i wbij sobie do głowy, że tak na prawdę niewiele lub zupełnie nic od Nas nie zależy jesli chodzi o kurs akcji.
Takie podejście pomaga a życzeniowe mocno szkodzi!
I nie można się sugerować tym co widzimy w karnecie na K i S na najbliższych ofertach.