Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
28.01.2019 pisałeś przy 2,05 że minus a skończył się plus. teraz piszesz jak jest korekta hehehe. Poczytaj posty jakie piszę a nie rzygaj bo zazdrośnik z ciebie i tyle. ;-) Było 300% do góry a teraz 25% w dół. To ubieranko było to oczywiste! Jak ktoś kupuje po 0,5 to jak sprzeda nawet za 1 to chyba dobrze??? Tak działa giełda!!! :-)
Zarobiłem tyle już 2 razy że teraz mogę się bawić na tym papierze a tacy jak ty pewnie 18 latki wchodzą i patrzą jak inni zarabiają.
Nie kupujesz to nie zazdrość i nie wiem po co tacy frustraci wchodzą na takie portale. Strata czasu lepiej weź się do roboty.