Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja wlasnie odnioslem inne wrazenie, a przekrecenie mojego nicka w strone GOLILEO było wrecz bardzo niegrzeczne i niesprawiedliwe. Otoz chcialem Ci oznajmić, że nie jestem zadnym trolem, tym bardziej nie zajmuje się komentowaniem na forum zawodowo. Robię to zupełnie prywatnie i nawet to lubię. Jestem drobnym akcjonariuszem Wikany od 2007 roku, na poczatku z bardzo niewielkim udziałem, w 2009 wraz Z SII walczyłem ze złodziejskim połaczeniem Mastersa z Wikaną. Od 2015 znaczaco zaczalem zwiekszac swoj udzial widzac ze spolka wychodzi na prosta po klopotach, w ktore wpedzila je banda kolejnych nieudolnych prezesow. Aktualnie mam 1,04% tej spolki i jestem czlonkiem Porozumienia Akcjnariuszy ktore powstalo tydzien temu.
ps. zaznaczam, że to nie sa jedynie moje spostrzezenia ale fakty