Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Grę robią od przynajmniej maja. Wszystko jest w necie, trzeba poszukać, o finansowaniu też jest. A jeżeli chcecie wszystko wyłożone kawa na ławę to zapomnijcie o tej cenie jaka jest teraz, ale bierzesz to co jest najbardziej logiczne i w ciemno ryzykujesz za te 11.50-12zł albo kupujesz już na 1 podbitce za 14-15 lub potwierdzeniu trendu wyżej. Kwestia gustu.
Owszem sytuacja jest brzydka, nikt tego nie lubi, ale jestesmy w dobrym położeniu bo cena do jakości jest niska. PD dalej się sprzedaje i będzie. Team się zmniejszył. Rozważają pewnie czy go powiększyć czy na razie jechać i skończyć co mają a potem przekwalifikować. Playway zostaje, inni akcjonariusze też. Będzie zmiana, dużo wolumenu, dużo płaczu - wyższy ranking w bankierze. Może być tak, że zmieni się w krótkim czasie nastawienie, dojdzie spekuły ze względu na wolumen. Kto nie sprzeda ze stratą nie straci. Mulenia też długiego nie przewiduję - oficjalnie podano, że będą parli na info o nowej grze. Nikt nie przewidzi kiedy będzie - dlatego podbitki o infach są tak duże (jakby wszyscy wiedzieli to nie byłoby gry).
Jeszcze dobrze na tym wyjdą ci co kupili teraz lub kupią na dołku. Do czasu tego incydentu cfg przerwał linię spadkową i wszedł w zdrową linię trendu wzrostowego. Inne spółki już taką zaczęły (movie), inne czeka 1 mocna korekta, inne dochodzą do samego dna i odbicia. Bardziej mnie wkurzyło, że makler siadł na mbanku przez kilka minut no i to, że nie mogłem się dopchać bo grubasy wykupiły wszystko mocnymi pakietami, bo o to, że zarobię niedługo nie martwię się tylko, że mogłem więcej.