Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
PEWNIE CI CO TU ZAGLĄDAJĄ ZNAJĄ MNIE Z TEGO PSEUDONIMU NADANEGO MI W CZASACH KOMUNY,PRACOWAŁEM W ORBISIE DŁUGIE LATA ,I CHCIAŁBYM OSTRZEC OBECNYCH PRACOWNIKÓW...NIE SPRZEDAWAJCIE AKCJI ŻABOJADOM,BEDZIECIE MIELI W PRZYSZŁOŚCI PROFITY Z DYWIDENDY,SAMI SIĘ PRZEKONALIŚCIE DO CZEGO SĄ ZDOLNI FRANZUZIKI,PO PRZEJĘCIU ORBISU TYLKO CYFERKI SIĘ DLA NICH LICZĄ ,NIE CZŁOWIEK ,A ZARZĄD ORBISU W KTÓRYM SĄ JESZCZE POLACY, MUSI TAK TAŃCZYC I ŚPIWEAC JAK IM ŻABOJADY POWIEDZĄ ,NAWET JAK TO BY MIAŁO BYĆ ZE SZKODĄ DLA WAS,NA ZJEŻDZIE ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH GDAŃSKU ,PEWNIE BĘDĄ WAS NAMAWIAĆ DO SPRZEDAŻY ,NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ PO RAZ KOLEJNY.....
POZDRAWIAM WSZYSTKICH BYŁYCH I OBECNYCH PRACOWNIKÓW N..........U M.....A W P.......U
DODI