Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-01-26 o godz. 11:10 ~qbaka napisał(a):
> Chodzik to jest Chodzik, mozna sugerowac sie tym co pisze bardziej lub mniej. Nie kazał nikomu kupowąc ani sprzedawać. Napisz lepiej na jakiej podstawie twierdzisz ze to będzie bardzo dobry bank? Widziałeś jakies tłumy oblegajace jego odziały. Może jakies ciekawe reklamy zachwalajace jego oferte. Może Polacy uwierzyli nagle w religie ekologi i to misyjne COŚ zdobedzie rzędy dusz :-)
ekologia jest szansą dla tego banku, mam instalację fotowoltaiczną, 3,12kW od ponad roku, jestem bardzo zadowolony z tej inwestycji, ludzie widząc panele na dachu pytają co i jak, są zainteresowani, ja już wiem, że biznes na pewno się opłaca,myślę, że powinny szerzej ruszyć programy dopłat do takich instalacji pod naporem zainteresowanych, za 2 lata mają mi doprowadzić gaz ale zastanawiam się nad drugą instalacją i powietrzną pompą ciepła