Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ty w ogóle grałeś w PD bo ja tak - grałem we wszystkie gry spółek na giełdzie. Jedynie 2 bolączki są tej gry - tematyka (zimna wojna słabo chodzi) i cena. Pomimo tego gra się zwróciła, jednak cena akcji przewiduje jakby to tragedia była totalna. Obecnie jeszcze 3 spółki obeserwuję i jak nie wejdzie co ma wejść to resztą wchodzę tutaj - więc czy leci w dół czy w górę mi rybka:) Więc naganianie ani w jedną ani w jedną stronę mi nie leży bo sam nie wiem co lepsze:D Mają dobry team, świetnego wydawcę. Z tekstów jakie wypuścili pokazują, że wezmą co najlepsze z PD i wykorzystają w innym temacie (mam nadzieję ww2 lub post apo). Ważne, że gry robią dobrze. Podjęto decyzje odnośnie większego wpływu PLW (dla mnie super), więc zobaczymy. Szczerze to mam nadzieję, że w poniedziałek runie ostro to dokupię bo mam imho za mały pakiet. Ustawiłem się mocno od 11zł do 11.35zł i nic nie weszło :P Chociaż i tak ładnie wszedłem bo przewidywałem spadek do 12zł po walnym. Dopóki cena lata 12zł-14zł to jest git. Już raz przespałem movie games - tego nie odpuszczę:)